همانطور که می دانید یکی از مهم ترین و اصلی ترین بخش های بدن بدون شک چشم ها هستند برای حفظ سلامتی و مراقبت از چشم ها باید برخی نکات مهم را در نظر داشته باشید. ممکن است اصطلاح پیر چشمی را شنیده باشید و این سوال برایتان به وجود آید بیماری پیر چشمی چیست؟ روش های درمان پیر چشمی به چه صورت است؟
برای پاسخ به این سوالات تا ادامه این مطلب از سایت آیت اللهی با ما همراه باشید. به طور کلی می توان گفت پیر چشمی یک نوع اختلال بینایی است که به علت از دست دادن خاصیت ارتجاعی در عدسی کریستالی چشم ایجاد می شود.
این بیماری در واقع فرایند طبیعی انحطاط چشم است که معمولا در سنین ۴۰ الی ۴۵ سالگی در فرد نشان داده می شود. روش های درمان متنوعی برای این بیماری وجود دارد که در این مطلب با بهترین و جدید ترین روش های نوین درمان پیر چشمی آشنا خواهید شد. با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.
با افزایش سن ممکن است متوجه برخی تغییرات در توانایی و بینایی چشم خود شوید. برخی از مشکلات بینایی کاملا ساده و قابل درمان است که اغلب توسط اپتومتریست و چشم پزشک به راحتی قابل درمان است. اما در برخی موارد نیز ممکن است مشکل به وجود آمده نشانه یک بیماری زمینه ای در فرد باشد که نیاز به درمان پیچیده تر دارد.
به طور کلی می توان گفت بیماری پیر چشمی از روند کاملا طبیعی افزایش سن در افراد به وجود می آید که در این بیماری قدرت بینایی فرد دچار برخی تغییرات و تحولات می گردد. علت اصلی این موضوع را می توان به کم شدن توانایی تطابق عدسی چشم ربط داد.
ظاهر شدن بیماری در افراد باعث می شود فرد در انجام برخی کارها از جمله خواندن، کار با گوشی همراه، رایانه و نوشتن دچار مشکل شود. البته نیازی به نگرانی از بابت وجود این بیماری نیست چرا که امروزه با پیشرفت علم در عرصه چشم پزشکی روش ها و تجهیزات نوینی جهت درمان بیماری پیر چشمی وجود دارد. در این مقاله قصد داریم برای شما عزیزان به بررسی جدید ترین روش های درمان پیر چشمی بپردازیم. در ادامه با روش های موجود درمان پیر چشمی آشنا خواهید شد:
یکی از بهترین روش های درمان پیر چشمی بدون شک استفاده از عینک مناسب است. همانطور که می دانید عینک یکی از راه های ساده و ایمن برای مشکلات بینایی چشم از جمله پیر چشمی کاربرد دارد. این نکته مهم را در نظر داشته باشید اگر مشکل بینایی خاصی ندارید می توانید از عینک با لنزهای طبی تنها برای مطالعه و کار با سیستم استفاده کنید.
بهتر است شماره های مختلف عینک را امتحان کنید تا زمانی که بتوانید بهترین عینک را جهت مطالعه انتخاب کنید. در نظر داشته باشید در صورتی که عینک های بدون نسخه برای شما مناسب نیستند برای درمان پیر چشمی باید از لنز های تجویزی استفاده کنید.
از دیگر روش های درمان پیر چشمی می توان به جراحی انکساری اشاره کرد. در واقع این جراحی به این صورت است که شکل قرنیه چشم شما تغییر می کند. برای بیماری پیر چشمی این درمان و روش می تواند برای بهبود دید نزدیک در چشم بسیار موثر باشد. البته این نکته مهم را در نظر داشته باشید ممکن است بعد از جراحی برای مشاهده اجسام نزدیک از عینک استفاده کنید.
اگر قصد دارید از این روش جهت درمان بیماری پیر چشمی استفاده کنید باید حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید. از دیگر روش ها و جراحی های موثر جهت بهبود بیماری پیر چشمی می توان به کراتوپلاستی رسانا و کراتومیلوزیس درجا با کمک لیزر اشاره کرد.
همانطور که می دانید مکمل ها یکی از مهم ترین تکمیل کننده های نیاز بدن محسوب می شوند. و در تقویت سلول های بدن بسیار موثر هستند. در نظر داشته باشید این قرص ها و مکمل ها علاوه بر تقویت سلول ها برای درمان برخی بیماری ها نیز بسیار موثر هستند. زمانی که تغذیه صحیح صورت نگیرد بدون شک بدن انسان دچار برخی مشکلات و کمبود ها خواهد شد از همین رو مصرف برخی مکمل ها ضروری است.
چشم انسان از مهم ترین بخش های بدن محسوب می شود. آسیب های چشمی و وجود برخی مشکلات بینایی موضوع بسیار مهمی است. دریافت برخی ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت چشم ها بسیار ضروری است برای جلوگیری از بیمارهای چشمی از جمله پیر چشمی همچنین درمان این بیماری بهتر است از قرص ها و مکمل های مناسب حاوی برخی ویتامین ها ، مس، روی، آنتی اکسیدان و… استفاده کنید.
یکی از موثر ترین روش های درمان پیر چشمی بدون شک لیزیک مونوویژن است. در نظر داشته باشید اگر چه عمل جراحی لیزیک به خوبی نمی تواند مشکل اصلی بیماری پیر چشمی را درمان کند اما نوعی از عمل لیزیک به نام لیزیک مونوویژن وجود دارد که به خوبی می تواند به درمان و بهبود بیماری پیر چشمی بپردازد.
این روش در واقع به این صورت است که چشم غالب برای مشاهده اجسام دور اصلاح می شود. در حالی که چشم دیگر نزدیک بین می شود. تنها مشکل انتخاب این روش در این است که دید دور با انجام عمل و جراحی اغلب به وضوح دید چشم نزدیک نخواهد بود.
از دیگر روش های درمان پیر چشمی می توان به کاشت عدسی اشاره کرد. این روش به این صورت است که چشم پزشک عدسی هر چشم را برداشته و از عدسی مصنوعی استفاده می کند در واقع به این جراحی کاشت عدسی داخلی چشم گفته می شود. در نظر داشته باشید چندین نوع کاشت عدسی جهت درمان بیماری پیر چشمی وجود دارد. در زمان انتخاب این روش توجه داشته باشید کاشت عدسی می تواند باعث کاهش مشاهده و کیفیت دید نزدیک شما شود و ممکن است به عینک نیاز داشته باشید.
در این مطلب با جدید ترین روش های درمان پیر چشمی به طور کامل آشنا شدید. بیماری و علائم شایع پیر چشمی در حدود ۴۰ سالگی برای اکثر افراد رخ می دهد. شایع ترین علائم این بیماری مربوط به کاهش توانایی شما در هنگام خواندن مطالب از فاصله بسیار نزدیک است. در ادامه با علائم شایع بیماری پیر چشمی آشنا خواهید شد:
در این مطلب از سایت آیت اللهی همانطور که گفته شد با جدید ترین روش های درمان پیر چشمی به طور کامل آشنا شدید. پیر چشمی یک نوع اختلال بینایی است که به علت از دست دادن خاصیت ارتجاعی در عدسی کریستالی چشم ایجاد می شود. این بیماری در واقع فرایند طبیعی انحطاط چشم است که معمولا در سنین ۴۰ الی ۴۵ سالگی در فرد نشان داده می شود. روش های درمان متنوعی برای این بیماری وجود دارد که در این مطلب با بهترین و جدید ترین روش های نوین درمان پیر چشمی آشنا خواهید شد.