همانطور که می دانید امروزه بیماری های چشمی گسترده ای در بین مردم رواج دارد. و از سنین کودکی تا بزرگسالی افراد را درگیر می کند. یکی از شایع ترین مشکلات چشمی بدون شک روماتیسم چشمی است. این بیماری در مراحل اولیه خود هیچ گونه خطر خاصی را به همراه ندارد و به راحتی قابل درمان است. شاید این سوال برایتان به وجود آید علت روماتیسم چشمی چیست؟
در پاسخ به این سوال باید بیان کرد که این بیماری در واقع به دلیل التهاب لایه های چشم ایجاد می شود. به طور کلی می توان گفت وجود التهاب در بافت میانی چشم همان روماتیسم چشمی و یا یووئیت می باشد. با ما در این مطلب از سایت مرکز اپتومتری آیت اللهی همراه باشید تا به طور کامل با دلایل روماتیسم چشمی آشنا شوید.
بیماری روماتیسم چشمی عارضه ای خطرناک محسوب نمی شود البته در نظر داشته باشید در زمان شروع بیماری باید مراحل درمان به طور کامل صورت گیرد. فراموش نکنید در صورت بی توجهی به این بیماری بدون شک آسیب به بافت چشم بیشتر خواهد شد در این صورت ممکن است فرد بینایی خود را از دست بدهد. روماتیسم چشمی جزو سومین بیماری شایع در جهان می باشد. در واقع این بیماری با علت های غیر عفونی و عفونی ایجاد می گردد.
شاید برایتان سوال باشد علت روماتیسم چشمی و عامل عفونت به چه صورت است؟ عامل عفونت ممکن است باکتری ( پروپیونیوم آکنه)، قارچ ( هیستوپلاسموز انگل ها) و ویروس( زونا) باشد. به طور کلی می توان گفت علت اصلی بیماری روماتیسم چشمی می توان به دلیل عوامل عفونی و غیر عفونی باشد البته فراموش نکنید مسائل ژنتیکی یا قویت نیز ممکن است با این بیماری ارتباط داشته باشد.
همانطور که گفته شد با علت روماتیسم چشمی به طور کامل آشنا شدید. این نکته مهم را در نظر داشته باشید کودکان نیز ممکن است مانند بزرگسالان در معرض ابتلا به بیماری روماتیسم چشمی باشند. نشانه های ابتلای کودکان همانند بزرگسالان است و هیچ گونه تفاوتی ندارد. روش های درمان نیاز به یک صورت می باشد. در صورت که کودک شما به این بیماری دچار شده است با اقدامات لازم جهت درمان این بیماری صورت گیرد در صورت بی توجهی بدون شک مشکلات و آسیب های جدی برای چشم کودک به وجود خواهد آمد.
بیماری روماتیسم چشمی ممکن است در برخی مواقع به صورت ناگهانی برای فرد ایجاد شود. همانطور که می دانید مشکلات و بیماری هایی که برای چشم به وجود می آید اگر مورد توجه و بررسی قرار نگیرد بدون شک به سرعت بیماری پیشرفت می کند و همین موضوع باعث از بین رفتن بینایی فرد خواهد شد. برای جلوگیری از این مشکل در صورت بروز بیماری برای درمان باید سریعا به یک متخصص اپتومتریست مراجعه کنید. تا اقدامات لازم توسط پزشک صورت گیرد. در ادامه با مهم ترین علائم بیماری روماتیسم چشمی آشنا خواهید شد:
با علت روماتیسم چشمی همانطور که گفته شد به طور کامل آشنا شدید. روماتیسم چشمی مانند سایر بیماریها در صورت بروز باید سریعا اقدامات لازم جهت درمان توسط متخصص اپتومتریست صورت گیرد. در صورت عدم توجه به درمان فرد بینایی خود را به تدریج از دست خواهد داد. بنا بر عقیده پزشکان درمان این بیماری در چند مرحله صورت می گیرد. اپتومتریست در ابتدا با تحت نظر گرفتن بیمار برای جلوگیری از پیشرفت بیماری از قطره های چشمی استفاده می کند این کار در واقع با کاهش تدریجی میزان استفاده از قطره چشمی پایان می گیرد.
در واقع این اقدامات در صورت وقوع بیماری در یک مرتبه انجام می شود. این نکته مهم را در نظر داشته باشید در موارد طولانی شدن بیماری و تکرار مداوم علائم در چنین مواقع پزشک اپتومتریست از آزمایشات انجام شده تصویر برداری دقیق را انجام می دهد همچنین گرفتن آزمایش خون به تشخیص صحیح بیماری و درمان بسیار کمک می کند. در موارد حادتر دارو های استروئیدی و یا داروهای تعدیل کننده به فرد تجویز می گردد و یا ممکن است پزشک اپتومتریست به تزریقات دور چشم و یا تزریق داخل چشم اقدام کند. در آخر نیز برای درمان بیماری امکان دارد عمل جراحی چشم نیز صورت گیرد.
عوارض و خطرات بیماری روماتیسم چشمی تحت تاثیر عوامل متنوعی از جمله وسعت لایه های درگیر، مدت زمان بیماری و دفعات تکرار قرار دارد. البته فراموش نکنید زمان به موقع شروع درمان و تشخیص بیماری در روند کار بسیار موثر است. در ادامه با عوارض اصلی بیماری روماتیسم چشمی آشنا خواهید شد:
در این مطلب از سایت مرکز اپتومتری آیت اللهی همانطور که گفته شد با علت روماتیسم چشمی به طور کامل آشنا شدید. بیماری روماتیسم چشمی عارضه ای خطرناک محسوب نمی شود البته در نظر داشته باشید در زمان شروع بیماری باید مراحل درمان به طور کامل صورت گیرد. فراموش نکنید در صورت بی توجهی به این بیماری بدون شک آسیب به بافت چشم بیشتر خواهد شد در این صورت ممکن است فرد بینایی خود را از دست بدهد.