یکی از مشکلات رایج که ممکن است برای هر فردی به وجود بیاید بدون شک قرمز شدن ناگهانی چشم است. تغییر رنگ چشم در برخی موارد ممکن است به دلیل برخی بیماری های چشمی و گاهی به دلیل تغییرات آب و هوایی بروز کند. در این مطلب با مهم ترین علت قرمز شدن ناگهانی چشم به طور کامل آشنا خواهید شد.
به طور کلی می توان بیان کرد قرمزی چشم یکی از مشکلات متداول است که ممکن است یکی از چشم ها و یا هر دو چشم را درگیر کند. قرمزی چشم در واقع یک نوع هشدار است اما در برخی موارد می تواند مشکلات جزئی مانند التهاب ملتحمه برای چشم ایجاد کند. ما با تا پایان این مطلب همراه باشید.
در زمان قرمز شدن چشم این نکته مهم را در نظر داشته باشید همیشه علت قرمز شدن ناگهانی چشم به دلیل حساسیت فصلی نمی باشد اگر با این مشکل روبرو شده اید باید حتما دلیل اصلی این مشکل را پیدا کنید و به سراغ بهترین روش ها برای درمان بگردید. به هیچ عنوان خودسرانه از برخی داروها و روش های درمانی نامناسب استفاده نکنید.
دلایل متنوعی برای قرمز شدن چشم وجود دارد که می توان به آلرژی، عفونت، خشکی چشم و … اشاره کرد. در صورتی که با علامت قرمز شدن چشم مواجه شده اید نگران نباشید و بهتر است از یک اپتومتریست کمک بگیرید. قرمزی چشم در واقع حالتی است که در آن چشم فرد صورتی و یا قرمز می شود در این حالت رنگ سفیدی چشم تغییر کرده است. در ادامه با مهم ترین دلایل قرمز شدن ناگهانی چشم آشنا خواهید شد:
یکی از اصلی ترین دلایل قرمز شدن ناگهانی چشم بدون شک استفاده بیش از حد و بدون توجه به مراقبت ها از لنز های تماسی می باشد. این نکته مهم را در نظر داشته باشید لنز های تماسی بدون شک برای چشم تحریک کننده می باشد و از همین رو باعث قرمز شدن چشم خواهد شد.
فراموش نکنید استفاده از لنز های تماسی در صورت استفاده نامناسب، استفاده از لنز های آسیب دیده، استفاده مداوم از لنز و بهداشت نامناسب این لنزها تمامی این موارد از علل قرمزی چشم می باشد. یکی از مشکلات حاد و شدید این لنز ها ابتلا به بیماری عفونت باکتریایی در قرنیه چشم می باشد که در چنین مواقعی بدون شک بینایی فرد مورد تهدید قرار می گیرد.
از دیگر موارد مهم در علت قرمز شدن ناگهانی چشم بدون شک کمبود خواب می باشد. در صورت عدم خواب کافی ممکن است با قرمزی چشم مواجه شوید. خوابیدن کافی یک امر ضروری برای چشم ها محسوب می شود. این نکته مهم را در نظر داشته باشید کمبود خواب می تواند از گردش مناسب مایعات در چشم جلوگیری کند از همین رو برای تولید اشک چشم ها به خواب کافی نیاز دارند.
استفاده زیاد از قطره های چشمی در لیست علت قرمز شدن ناگهانی چشم قرار دارد. در واقع می توان گفت استفاده از این قطره ها باعث می شود شرایط قرمزی چشم بدتر شود. همچنین استفاده مکرر از این قطره ها بدون شک می تواند باعث اتساع مجدد رگ های خونی چشم شود که این موضوع احتمال خونریزی چشم را در پی خواهد داشت.
از دیگر علت قرمز شدن ناگهانی چشم می توان به سندروم خشکی چشم اشاره کرد. در واقع می توان گفت یکی از علت های شایع قرمزی چشم مربوط به سندروم خشکی چشم می باشد. این مسئله زمانی رخ می دهد که اشک طبیعی برای روانکاری قسمت جلوی چشم کافی نباشد. در صورت خشکی چشم با قرمزی و ملتهب شدن چشم مواجه خواهید شد.
بیماری بلفاریت یکی از مهم ترین دلایل قرمز شدن ناگهانی چشم محسوب می شود. در این بیماری غدد روغنی چشم قادر به ترشح لایه چربی اشک نخواهد بود. مهم ترین دلیل این بیماری عبارت است از بهداشت نامناسب و کاهش تعداد پلک زدن. در صورتی که احتمال می دهید قرمزی چشم به دلیل بیماری بلفاریت است باید سریعا به پزشک مراجعه کنید.
همانطور که می دانید چشم ها به دلیل واکنش آلرژیک به گرده ها، حساسیت به لوازم آرایشی، لنز های تماسی و.. ممکن است قرمز شوند. در چنین مواقعی قرمزی هر دو چشم را در بر خواهد گرفت و چشم ها پر از اشک می شود. برای درمان چشم در چنین مواقعی باید برخی نکات را انجام دهید. در ادامه با روش های درمان قرمزی چشم به دلیل آلرژی آشنا خواهید شد:
در این مطلب از سایت مرکز اپتومتری آیت اللهی همانطور که گفته شد با علت قرمز شدن ناگهانی چشم به طور کامل آشنا شدید. تغییر رنگ چشم در برخی موارد ممکن است به دلیل برخی بیماری های چشمی و گاهی به دلیل تغییرات آب و هوایی بروز کند. در این مطلب با مهم ترین دلایل قرمز شدن ناگهانی چشم به طور کامل آشنا خواهید شد.