خشک شدن و پوسته پوسته شدن اطراف چشم می تواند، به دلیل شرایط جوی و کم خوابی باشد. روش های گوناگونی وجود دارد که می توان به راحتی از پوست اطراف چشم محافظت کرد. با ما در این مقاله همراه باشید تا با علت پوسته پوسته شدن زیر چشم و درمان آن آشنا شوید.
طبق تحقیقات که انجام شده، بعضی اوقات تغییرات آب و هوا یا عامل مثل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن پوست دچار خشکی می شود و از خود واکنش های سریعی را نشان می دهد. یکی از اعضایی که زودتر علائم از خود نشان می دهد پوست صورت و ناحیه زیر چشم است.
با آشنا شدن درباره علت پوسته پوسته شدن زیر چشم متوجه می شوید که این مشکل چه مقدار آزاردهنده است؛ اما سئوال مهم این است که آیا کرم های معمولی می تواند این خشکی ها را برطرف کند یا خیر؟ در ادامه در این باره بیشتر توضیح می دهیم.
پوست دور و اطراف چشم نازک تر از پوست بقیه بدن است. این به این معناست که قابلیت حفظ و نگهداری رطوبت را ندارد، با گذشت زمان این عارضه خشک می شود و ممکن است لک، خارش، ترک خوردگی، التهاب و قرمزی پوست را داشته باشد.
لازم به ذکر است که با بعضی از دلایل کلی پوسته پوسته شدن دور چشم آشنا شوید:
تمامی موارد بالا جزء اصلی ترین علت پوسته پوسته شدن زیر چشم بشمار می روند. با این حال در ادامه شما را با چند مورد دیگر از علت های این عارضه آشنا می کنیم.
درماتیت تماسی یک نوع بیماری پوستی محسوب می شوند که بعلاوه زیر چشم فرد ممکن کل بدن را تحت تاثیر قرار دهد. این بیماری منجربه خشکی، قرمزی و پوسته پوسته شدن می شود.
این بیمار درماتیت از طریق محصول های مراقبتی پوست، شستشوی نادرست پوست صورت، مرطوب کننده ها، کرم های ضدآفتاب، گرد وخاک و لوازم آرایشی به وجود می آید. همچنین بو و رایحه محصول های مراقبت پوست نیز می توانند باعث درماتیت تماسی شوند.
این مشکل می تواند از راه لمس کردن شدت و گسترش یابد؛ استفاده نکردن از محصولاتی که می داند به پوست شما آسیب می زنند می تواند راه درمان این بیماری باشد.
یکی دیگر از علت پوسته پوسته شدن زیر چشم مبتلا شدن به بیماری درماتیت آتوپیک است. این بیماری بیشتر در نواحی دور چشم مخصوصا زیر چشم قابل مشاهده است، علائم این بیماری شامل: پوسته پوسته شدن، قرمزی و خارش است. لازم به ذکر است که با علت های اصلی مبتلا شدن به بیماری درماتیت آتوپیک آشنا شوید:
این بیماری بیشتر در کودکان دیده می شود و لازم است حتما برای پیشگیری و درمان این بیماری به یک پزشک مهار مراجعه کرد.
این بیماری به دلیل باکتری یا یک عارضه رزواسه به وجود می آید؛ این بیماری باعث پوسته پوسته شدن اطراف چشم، قرمزی، تحریک، سوزش یا حتی پارگی پلک می شود.
لازم است هنگامی که علائم اولیه این بیماری را دید، حتما برای درمان این به یک پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.
بیماری پسوریازیس باعث می شود پلک های فرد پوسته پوسته شود؛ این پوسته ها معمولا روی مژه های می پوشانند و قسمت زیر چشم را خشک و پوسته می کنند.
هر گاه دچار چنین شرایطی شدید حتما به یک متخصص پوست مراجعه کنید. با این حال اگر این مشکل به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی یا هر دلیلی باشد می توانید با دارو های خانگی آن را درمان کنید روش های خانگی تاثیر بیشتر دارد و باعث بازگشت رطوبت به پوست می شود.
امروزه با پیشرفت علم پزشکی تقریبا تمامی بیماری ها قابل درمان شده اند، حال ما می خواهیم ادامه شما را با چند مورد از راه های درمان پوسته پوسته شدن زیر چشم آشنا کنیم:
از آن جایی که پوست دور چشم همه ی افراد نازک و بسیار حساس است، هر فرد نمی تواند علائمی مثل خشکی را نادیده بگیرد. اما نگران نباشید در ادامه شما را با چند مورد از درمان های خانگی بی دردسر آشنا می کنیم:
در این مقاله ما تلاش کردیم تا شما را با عارضه پوسته پوسته شدن اطراف چشم به خصوص زیر چشم آشنا کنیم؛ و در ادامه آن شما را با چند مورد از راه های درمان این عارضه آشنا کردیم.